Ydelser

MASSAGE

Japansk Lifting super de lux

Er en form for afstressende og muskelafspændende ansigtsbehandling. Et naturligt ansigtsløft, med en frisk glød. Behandlingen udføres med blid ansigtsmassage, lymfedranage - akupressur- indiansk zoneskema og med en efterfølgende ansigtsmaske / scrub, varme omslag, Himalaya sten og afsluttes med en ansigts serum og Beauty cream. Alt er økologisk.

I mens at ansigts masken har sin virke, får du masseret dine arme og fingre og til allersidst masserer jeg dine fødder, for at grounde kroppen.

Livet sætter som regel sine spor i vores ansigts, stress, træthed, bekymringer, usund kost eller andre overbelastninger af vores krop, så det på andre områder, gør at vores muskulatur i ansigtet spændes op og elasticiteten mindskes, dermed rynker og linier mere permanente.

Ved et intensiv forløb, med flere behandlinger over kort tid, kan vi gå ind at arbejde med at reducere rynker og linier. I dette forløb vil der gives forslag til daglige rutiner, samt et program med ansigts yoga øvelser.


PRIS


  • Japansk Lifting super delux m. masker og cremer. 90 min. kr. 650,-

  • Behandlingsforløb. 5x90 min. kr.2550,- (Rabat......kr.  700,-  i denne pakke får du også øvelser med til hjemmebrug.).

  • Japansk Lifting  uden masker og cremer.60 min. kr. 450,-


Ayurvedisk massage

Abhyanga er en traditionel indisk ayurvedisk helkropsmassage med varm olie.

Behandlingen udføres med lange dynamiske strøg langs kroppen og cirkulerende bevægelser omkring kroppens led.

Abhyanga har rigtig mange gode fordele, som bl.a at forbedre din søvn, fjerner giftstoffer fra lymfesystemet, styrker bindevævet, gør musklerne afslappet, frigør endorfiner (lykkehormon) og oxytocin(kærlighedshormon) lader din krop komme ned i dit parasympatiske nervesystem( ro og hvile), sænker blodtrykket,stimulerer blodcirkulationen, reducerer stress, smerter og anspændthed

Oliemassagen har en meget lindrende og styrkende effekt på nervesystemet. Du vil opleve at blive grounded og få en mere stærkog sund krop og sind ved en regelmæssig oliemassage. Kroppens modstandskraft styrkes.


PRIS

  • Ayurvedisk massage Abhyanga med varm olie. 60 min. kr.550,-
  • Abhyanga massage med frit valg af æteriske olier fra Do’terra. 90 min. kr.650,
  • Behandlingsforløb.5 X 90 min. kr.2550,- (Rabat. kr.700,-)

Aromaterapi massage med Do’terra olier

Æteriske olier der er stress reducerende, støtter immunforsvaret samt inflammation i kroppen. Olierne optages i blodbanken efter 2 min. og efter 20 min. i hver en celle i kroppen. Der påføres først en basis olie( mandel- eller kokosolie) inden der arbejdes med de æteriske olier.

De æteriske olier aktiverer dit limbiske system i hjernen via duftesansen.Det limbiske system er hjemsted for dine følelser og hukommelse, samt områder i hjernen der styrer blodtryk, puls,åndedræt og din hormonbalance. 


PRIS

  • Aromaterapi m. Do’terra olier. 60 min. kr.500,

  • Behandlingsforløb. 4 x 60min. kr. 1600,- (Rabat kr. 400,-)

Thai yoga massage

yogastræk, ledrotationer, muskelmassage, akupressur.

En alsidig massage teknik, der arbejder med alle bevægeapparatets dele d.v.s. muskler,led, bindevæv. Alt sammen gøres i rolige , meditative og rytmiske bevægelser.

Du er påklædt i løst og behageligt tøj. Behandlingen udføres på bløde uld yogamåtter. 

En fantastisk behandlingsform til krop og sind.


PRIS

  • Thai yoga massage. 90min. kr.600,-

  • Behandlingsforløb. 4 x 90min. kr.2000,- (Rabat. kr.400,-)