Ydelser

YOGA


Enesesion valgfri yoga 90 min. ''Skræddersyet til dig'', kr. 450,00 

Hatha yoga

Hatha yoga er den mest traditionelle og udbredte form for yoga. Ordet YOGA betyder forening af krop og sind og ordene HA og THA oversættes direkte til sol og måne, og præsenterer modsætningerne i os - YIN /YANG - KOLD / VARM - FEMININ / MASKULIN.

Harmonisering og balancering af modsatrettede kræfter er derfor et grundtema i yoga og regelmæssig praksis medfører markant øget overskud og velbefindende både fysisk, åndeligt og mentalt. I Hatha yoga vil du træne dit åndedræt, ledrotationer, balancestillinger,  solhilsner, månehilsner, krigerstillinger og afslutter altid timen med yoga nidra, afspænding.

I yoga handler det ikke om at kunne nå dine tæer, men hvad du oplever på vejen der til.
MediYoga

MediYoga er et sundt og stærkt supplement til den traditionelle håndtering af sygdom og sundhed. Yoga hjælper til at styrke dit immunsystem og skaber større modstandskraft.

MediYoga arbejder på fysiske, mentale og emotionelle plan, gennem blide yogaøvelser, åndedrætsøvelser og meditationer.

MediYoga udspringer af den moderne videnskab(evidens baseret) og den urgamle holistiske redskaber, som i forening støtter vores heling, ved hjælp til selvhjælp.

Fem redskaber indgår i enhver MediYoga øvelse el. Meditation. 

Stilling- bevægelse- øjets fokus- sindets fokus og ikke mindst åndedrættet.

Kombinationerne af disse redskaber og rækkefølgen af øvelserne skaber en given effekt på krop og sind, stimulerer kroppens systemer, energier og flexibilitet. Dette er afprøvet igennem mange år, især i det svenske sundhedsvæsen.

MediYoga praktiseres på uldmåtter eller på stol.Fascia yoga med bolde

Vi arbejder med Hatha yoga øvelser, hvor vi samtidig integrere de små bolde, for at smidiggøre fascia/bindevævet.

Bindevævet bør være saftigt og elastisk, hvis det ikke er det, kan man opleve spændinger og smerter. 

Problemer i bindevævet, kan opstå af mange forskellige årsager, som hvis der er sket en skade, forstrækninger, operationer med arvæv til følge, ensformige bevægelser.

Åndedrættet og bindevævet.

Åndedrættet kan også give nogle indvendige bindevævsstræk imellem lungerne og brystkassen og hjertet, men også mellem organerne i bugen og bækkenet. Derfor vil åndedrættet være en stor del af yogaen, for at give slip i spændinger.

Åndedrættet din indre massør.Restorativ yoga - Yoga i hvile

RO-STILHED-MØRKE-VARME.

Nervesystemet er nøglen i restorativ yoga. Stillingerne opbygget til at dæmpe den aktiverende del af nervesystemet og fremme den hvilende del. Det handler ikke først og fremmest om “wellness- lyksalighed”. Det handler om at skabe rum, tid, plads til  dyb hvile, nærvær, væren, restitution.

Restorativ yoga virker beroligende, dæmper stress og uro, samt gør kroppen mere smidig og gavner alle kroppens indre processer.

Priser


Enesesion valgfri yoga 90 min. ''Skræddersyet til dig'', kr. 450,00